BG:: EN
       Radium Cosmetic

Фирма „АР КОЗМЕТИК БЪЛГАРИЯ” ЕООД е официален представител и изключителен вносител на професионално оборудване за фризьорски салони, козметични студия, масажни кабинети и SPA центрове с търговската марка “Radium Cosmetic “ Китай.

“Radium Cosmetic“ е основана през 1993 година в Китай и в момента разполага с 2 производствени фабрики с площ 10 000 кв.м. Инжинеринговия екип на “Radium Cosmetic” непрекъснато развива и внедрява най-новите съвременни и модерни технологии в областа на професионалното козметично и фризьорско оборудване. Асортимента на предлаганото оборудване включва : мултифункционални козметични апарати за лице и тяло, пароозонатори, ултразвуков пилинг, апарати за вибромасаж, целутрони,уреди за пресотерапия, стерилизатори за кърпи и инструменти, козметични и масажни легла, климазони, озониращи апарати за коса, фризьорски столове и измивни колони, педикюрни столове и SPA оборудване.

Оборудването и уредите на „АР КОЗМЕТИК БЪЛГАРИЯ” ЕООД, внесени на българския пазар отговарят на изискванията за качество и сигурност, предвидени за страните от Европейската общност. Производствения процес и организационна структура на “Radium Cosmetic“ са изградени според приетите световни стандарти и притежават сертификати за качествен контрол върху продукцията.


Лизинг до 8000 лв

Начало
 Всички права запазени (c) 2009 "АР КОЗМЕТИК БЪЛГАРИЯ” ЕООД Разработено от    Ирида Дизайн